Byodo bio gluténmentes rizsszelet tengeri sóval 100 g

Raktáron

A rizsszelet titka a friss íz. Más fajta szeletekhez képest a különbség az, hogy a rizsszemek extra puhára vannak puffasztva. A természetes rizsmag összetevőit így megőrzik. A rizs szeletek önmagukban, valamint édes vagy pikáns feltéttel egyaránt ízletesek.

881 Ft
egységár: 8,81 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4018462250105
Márka:Byodo
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Byodo bio gluténmentes rizsszelet tengeri sóval 100 g Részletes leírás

A Byodo rizsszeletek kizárólag természetes, teljes rizsből készülnek. A kíméletes gyártási eljárásnak köszönhetően megmaradnak a rizsben megtalálható értékes tápanyagok és vitaminok.
Könnyen emészthető tápláló és igen laktató.

Más klasszikus snackekhez képest a rizsszeletek nem tartalmaznak hozzáadott zsírt. Sportolók a plusz energia miatt, a gyerekek ropogtatnivalóként szeretik.

Összetevők: teljes rizs* 99,5% tengeri só 0,5%

Tápérték /100g: Energia 1694kJ/405kcal, Zsír 5,5g, ebből telített zsírsav 0,8g, egyszeresen telítetlen 1,6g, többszörösen telítetlen 3,1g ebből Omega-6: 1,3g, Omega-3: 1,8g Szénhidrát 77,7g ebből természetes cukor 0,5g Fehérje 8,6g Nátrium 0,2g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.