Biopont Bio gluténmentes Sóspálcika 45 g

Raktáron

Biopont bio sóspálcika gluténmentes rágcsálni való csökkentett sótartalommal. Gluténérzékenyek étrendjébe is illeszkedik. .

419 Ft
egységár: 9,3 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998858706562
Márka:Biopont
Kiszerelés:45 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biopont Bio gluténmentes Sóspálcika 45 g Részletes leírás

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevőkből készült, rizs-, kukorica- és köleslisztet tartalmaz. A rizsliszt foszfort, vasat és magnéziumot, a szervezet számára hasznos szénhidrátokat, növényi rostokat, B1, valamint B2 vitaminokat, esszenciális aminosavakat és fehérjéket tartalmaz. A kukoricalisztben nagy mennyiségben található fehérje, B-, C-, E-vitamin, magnézium, réz, cink, vas, kálium, illetve kalcium is. A kölesliszt jelentős mennyiségű kovasavat, továbbá fluort, ként, foszfort, vasat, magnéziumot, káliumot és cinket is tartalmaz.

Kóstold meg új, frissen roppanó gluténmentes ropinkat, de vigyázz, mert ha nem figyelsz egy szál sem marad belőle.

Összetevők: keményítő* (kukorica*, burgonya*), ivóvíz, liszt* (rizs*, kukorica*, köles*), rizsszirup*, napraforgóolaj*, tengeri só 2,2%, nádcukor*, útifűmaghéj*, bambuszrost, emulgeálószer (napraforgólecitin*), sűrítőanyag (xantán), szárított élesztő, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammónium-hidrogén-karbonát), antioxidáns (rozmaring kivonat*), fényezőanyag (nátrium-hidroxid). *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Molnár Péter2023. 03. 07.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

S. K.2022. 12. 14.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.