Kalifa földimogyoró wasabis 135 g

Raktáron

A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések szerint.

646 Ft
egységár: 4,79 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997956701448
Márka:Kalifa
Kiszerelés:135 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kalifa földimogyoró wasabis 135 g Részletes leírás

A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések szerint.

A földimogyoró teljes értékű ételnek számít, mely vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjét és hasznos telitetlen zsírokat tartalmat. Nem tartalmaz koleszterint. A tudósok megállapították, hogy az egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag táplálkozás, pl. földimogyoró fogyasztás is segíthet a szívbetegségek kivédésében.
A földimogyoró remek magnézium, réz, foszfor, kálium és cinkforrás. Földimogyoró, növényi olajok (napraforgó, repce) és zsírok (pálma) RSPO-SG, étkezési só, aroma (maltodextrin, cukor, spenótpor, élesztőkivonat, savszabályzó (E262, E330), hidrolizált növényi fehérjék, növényi olaj (napraforgó) csomósodás gátló anyag (E551)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.