Mclloyds bio legumes extrudált snack vöröslencse nacho sajttal 35 g

Raktáron

MCLLOYD LEGUMES BIO CHEESE FLIPS 35G Harapnivaló, amely védi egészségünket és tiszta lelkiismeretünket. McLloyd – Bio termékpaletták a 7 hónaposnál idősebb bébiételektől a gyermektermékeken és a tinédzser nassolnivalókon át egészen a felnőttek számára készült termékekig terjed minden korosztály számára.

461 Ft
egységár: 13,16 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8588007731537
Márka:Mclloyds
Kiszerelés:35 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mclloyds bio legumes extrudált snack vöröslencse nacho sajttal 35 g Részletes leírás

MCLLOYD LEGUMES BIO CHEESE FLIPS 35G

Harapnivaló, amely védi egészségünket és tiszta lelkiismeretünket.



McLloyd – 
Bio termékpaletták a 7 hónaposnál idősebb bébiételektől a gyermektermékeken és a tinédzser nassolnivalókon át egészen a felnőttek számára készült termékekig terjed minden korosztály számára. Bio alapanyagokból, hozzáadott cukor és só nélkül készülnek, nem tartalmaznak allergéneket, glutént.



McLloyd Legumes Bio Cheese Flips vöröslencsés és sajtos ízesítésű kukoricafalatok, gluténmentesen. Kiváló minőség ideális tápanyagaránnyal párosítva – és mindez természetes alapanyagokra épűlve. A McLloyd Legumes Organic Cheese Flips legfeljebb 13 g zsírt  és 13,7% fehérjét tartalmaz 100 g-ként.



McLloyd Legumes Bio termékek természetesen vegetáriánus, gluténmentes, bio-tanúsítvánnyal rendelkezik, és nem tartalmaz hozzáadott aromákat. Praktikus méretének (35 g) köszönhetően  ideális kiegészítője lehet az uzsonnás polcnak.



Kényeztetés az egész család számára egy egészséges ropogtatnivalóval azaz a McLloyd Legumes termékekkel. 



Miért érdemes fogyasztani a McLloyd Legumes termékeket?




Ropogós és ízletes chips.
Bio kukoricából készült, rostban gazdag.
Gluténmentesen, szója és diófélék nélkül készül.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.