Popcrop veggie piramis snack valódi zöldborsóval, fekete és vörös lencsével gluténmentes 25 g

Nincs raktáron

Kukoricából és barnarizsből készült snack valódi zöldborsó, vörös- és fekete lencsével. Gluténmentes. 100%-ban természetes anyagokból. Lassú sütéssel úgynevezett 'slowly baked' technológiával, forró levegő segítségével, olaj felhasználása nélkül készült.

Kosárba
EAN kód:5907652545260
Márka:Popcrop
Kiszerelés:25 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Popcrop veggie piramis snack valódi zöldborsóval, fekete és vörös lencsével gluténmentes 25 g Részletes leírás

Kukoricából és barnarizsből készült snack valódi zöldborsó,vörös- és fekete lencsével.Gluténmentes.
100%-ban természetes anyagokból. Lassú sütéssel úgynevezett "slowly baked" technológiával,forró levegő segítségével,olaj felhasználása nélkül készült. Olajat, zsírokat vagy egyéb vegyszereket nem adnak hozzá. Természetes ásványok forrása.
Összetevők: kukorica, barna rizs, zöldborsó, fekete lencse, vörös lencse, himalája só.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.