Lestello puffasztott barna rizstallér 110 g

Lestello puffasztott barna rizstallér 110 g

Raktáron

A rizstallér tökéletes helyettesítője a normál kenyérnek, és tökéletes harapnivaló két étkezés között. 100%-ban barna rizsből készül. A rizstallérok összetett szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek az emberi szervezet legfőbb energiaforrásai.

355 Ft
egységár: 3,23 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5902609000557
Márka:Lestello
Kiszerelés:110 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lestello puffasztott barna rizstallér 110 g Részletes leírás

A rizstallér tökéletes helyettesítője a normál kenyérnek, és tökéletes harapnivaló két étkezés között. 100%-ban barna rizsből készül. A rizstallérok összetett szénhidrátokat tartalmaznak, amelyek az emberi szervezet legfőbb energiaforrásai. Ezen kívül értékes rostokat is tartalmaz, ami az emésztést segíti, és hosszú időn át biztosítja a telítettség érzését. Gluténmentes termék. Összetevők: 100% barna rizs kcal/100g:381 kcal,kj/100g:1612 kJ,Zsír:2,9g,ebből telített zsírsavak:0,8g,Szénhidrát:79g,ebből cukrok:1,2g,Rost:3,9gFehérje:8,0g,Só:0,05g,

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 08. 28.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.