N&z étkezési zselatin 200 bloom 500 g

N&z étkezési zselatin 200 bloom 500 g

Raktáron

A zselatin felhasználható kocsonya, puding, gumicukor és különféle desszertek készítéséhez, szószok és levesek sűrítéséhez. Használatával sűríthetjük a lekvárféleségeket és a sütemények, torták krémjeit.

5 258 Ft
egységár: 10,52 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564983070
Márka:N And Z
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

N&z étkezési zselatin 200 bloom 500 g Részletes leírás

A zselatin cukrászipar, gyógyszeripar és a húsipar által egyaránt használt összetevő. Előállítása állati csontokból, bőrből és inakból történik, melyek fontos fehérjét, kollagént tartalmaznak. Míg elődeink étrendje bővelkedett benne, a mai ember hajlamos kidobni ezeket a részeket. A N&Z étkezési Zselatin rendszeres használatával könnyedén beépíthető étrendünkbe.

Használja ezt az alapanyagot, ha házi gumicukrot, desszertet, kocsonyát készítene vagy leveseket, szószokat sűrítene. A tökéletes állag akkor is garantált, ha lekvárok, szószok, dzsemek és fagylaltok összetevőjeként alkalmazza.

A termék közepes Bloom indexszámú, mely kocsonyásodási képességére utal. (Amíg az alacsonyabb Bloom számúnál rezgősebb állagot kap, a magasabb értékűvel keményebb, törékenyebb halmazállapotot tud elérni.)

Adagolása:
Krémekhez ajánlott 6 gramm zselatint használni, ha pedig vágható állagra vágyik, akkor 9 gramm zselatinport (csapott evőkanál) adagoljon.

Elkészítése:
Fontos, hogy a zselatint ne forralja, így elveszítheti kocsonyásító képességét. Oldja fel alacsony hőmérsékleten, majd hűtse langyosra. Ezután adja hideg folyadékhoz vagy krémhez.
Nem javasolt friss gyümölcsöt adagolni hozzá, mert a gyümölcs fehérjebontó enzimje feloldhatja a zselatint. Amennyiben mégis gyümölcsös finomságot, készítene, előtte néhány percig főzze a terméseket. Ezzel az előkészítéssel már a zselatin is megfelelőbb állagú lesz. Ha befőtt vagy konzerv gyümölcsöket használna, akkor azokat közvetlenül adagolhatja hozzá. Egy csipet só hozzáadásával folyósabbá teheti a krémeket, dzsemeket.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.