Bulk Shop inaktív élesztő por 250 g

Bulk Shop inaktív élesztő por 250 g

Raktáron

A vegán konyhában a sajtos ízek utánzására és pótlására  használják. Kellemes, édeskés, sajtra, dióra emlékeztető az íze. Nem instant élesztő, tehát nem használható sütésre, kelesztésre. Fontos B-vitamin forrás, tartalmaz B2 és B5 vitamint, ásványi anyagokat és vasat is.

2 440 Ft
egységár: 9,76 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999565030728
Márka:Bulk Shop
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bulk Shop inaktív élesztő por 250 g Részletes leírás

A legegyszerűbb fogyasztása: bármilyen ételbe vagy joghurtba keverve.
Kész ételekre, salátákra szórjuk ízesítőként, keverhetjük turmixokba, gyümöcs-, zöldséglevekbe. Főtt és nyers ételekhez is tökéletes. Szimplán csak bele kell szórni valamibe vagy rá kell szórni valamire. Nagyon egyedi és sajtos ízhatás érhető el vele. Finom íze mellett roppant egészséges is ám. Tele van fehérjével, B-vitaminokkal, folsavval, magnéziummal és cinkkel.

A nemes élesztőpehely nem ugyanaz, mint a sörélesztőpehely; az inaktív étkezési élesztőpelyhet cukoroldaton speciálisan erre a célra nevelt élesztőgombákból állítják elő, míg a sörélesztő a sörgyártás egyik mellékterméke.
Ha egyszer megkóstolod, könnyen a kedvenceddé válhat. A vegán konyhában a sajtos ízek  utánzására és pótlására használják. Gyakori, hogy a vegán konyhában tésztaszószok ízesítésére, karakteresebbé tételére. A házi készítésű vegán sajok egyik fontos alapanyaga. Kitűnő parmezánszerű és ízű növényi, tészta és kenyérételeink szórására, meghintésére alkalmas sajtpor készíthető belőle, ha összedaráljuk mandulával, kesudióval, napraforgómaggal, fokhagymaporral. Ez a parmezánszerű és ízű alapanyag konyhánk egyik kedvence lesz.

Nem alkalmazható tészták megkelesztéséhez. Ízében is aligha van köze a hagyományos élesztőhöz.

 

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.