Bulkshop kakaóbab töret 150 g

Raktáron

A kakaóbab töret a nyers kakaóbab apróra tört változata. Karakteres, enyhén kesernyés, nyers csokoládéra hasonlító ízvilág jellemzi. Fogyasztása jó hatással van a szervezet működésére. Összetevők: 100% organikus kakaóbab töret Fehérjetartalom: 12, 8g / 100g A kakaóbab töretet használhatjuk süteményekhez, kekszekhez, turmixokhoz és smoothiekhoz is, saláták vagy más ételek tetejére szórhatjuk ízlés szerint.

1 773 Ft
egységár: 11,82 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999565032982
Márka:Bulk Shop
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bulkshop kakaóbab töret 150 g Részletes leírás

A kakaóbab töret a nyers kakaóbab apróra tört változata. Karakteres, enyhén kesernyés, nyers csokoládéra hasonlító ízvilág jellemzi. Fogyasztása jó hatással van a szervezet működésére.
Összetevők: 100% organikus kakaóbab töret
Fehérjetartalom: 12,8g / 100g

A kakaóbab töretet használhatjuk süteményekhez, kekszekhez, turmixokhoz és smoothiekhoz is, saláták vagy más ételek tetejére szórhatjuk ízlés szerint. Magában, nyersen is fogyasztható, kellemes és gazdag íze van.

A kakaóbab fogyasztásának előnyei

A kakaóbab töret számtalan előnyös élettani hatással bír- Rendszeres fogyasztása több területen is segíti a szervezet egészséges működését.
- A nyers kakaóbab az egyik legerősebb antioxidáns forrás. Súlyának csaknem hatodát antioxidáns hatású flavonoidok adják. Több mint 600 antioxidánst tartanak számon a kakaóbabban, ami kimagasló. Antioxidáns hatásban felülmúlja a goji bogyót is.
- Kitűnő forrása a vasnak is, ami hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, illetve a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban, továbbá a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban is. Hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, illetve az immunrendszer normál működéséhez is.
- Értékes magnézium és rézforrás.
- Epicatechin található benne, mely fontos szerepet tölt be az izmok regenerációjában, ugyanakkor segíthet más betegségek kockázatának csökkentésében is.
- Kedvező hatással van a szív- és érrendszerre. A kakaóbab flavonoidjai hozzájárulhatnak a magas vérnyomás csökkentéséhez és az erek egészségének megőrzéséhez.
- Segíthet az agy egészséges működésének fenntartásában, növeli a vér áramlását az agyba, melynek révén kedvezően befolyásolhatja a tanulási és más kognitív folyamatokat.
- Csökkentheti a koleszterin- és trigliceridszintet.
- Élelmi rostokban gazdag.
- Segíti a glükóz anyagcseréjét, hozzájárulhat az inzulinrezisztencia kezeléséhez.
- Tartalmaz dopamint és szerotonint, melyek pozitívan befolyásolják a mentális egészséget és a hangulatot.
- Hozzájárulhat a rákos megbetegedések kezeléséhez, kialakulások megelőzéséhez.
- Fogyasztása emeli az energiaszintet.
- Jó hatással van légzőrendszerre.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.