Eden premium borsófehérje kocka 100 g

Eden premium borsófehérje kocka 100 g

Raktáron

A texturált borsófehérje kocka új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet. Végre egy újabb növényi alternatíva a kockázott hús és a szójabab helyettesítésére adalékanyagok nélkül.

896 Ft
egységár: 8,96 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999563458807
Márka:Éden Prémium
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden premium borsófehérje kocka 100 g Részletes leírás

A kocka saját tömegéhez képest képes lehet háromszor annyi folyadékot képes felvenni és felhasználásának szinte csupán a képzelet szabhat határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveheti az ízeket. A borsófehérje jól kiegyensúlyozott aminosavprofillal és magas lizinszinttel rendelkezhet. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk". 

Felhasználási terület: Apróra vágott hús helyettesítésére alkalmas.

Elkészítési javaslat: 300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g Himalája sót és 1 evőkanál Eden Premium sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje kockára, fedjük le és hagyjuk állni 10 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia1630 kJ, 385 kcal
Zsír 7 g
-amelyből telített zsírsavak 1,3 g
Szénhidrát 11 g
-amelyből cukrok 1,6 g
Rost 10 g
Fehérje65 g
Só 1,1 g

Összetevők: 100% texturált borsófehérje Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.