Ellebi előfőzött vörös kidney bab 400 g

Raktáron

A finom ételek és a jól fűszerezett levesek mindig elegánsabbá válnak, ha vörös vesebabbal készülnek, amely azonnal felismerhető mélyvörös színéről és édes ízéről. A termék megfőzve és felhasználásra készen önmagában is fogyasztható, vagy felhasználható más receptek, különösen levesek elkészítéséhez.

529 Ft
egységár: 1,32 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8008105400055
Márka:Ellebi
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ellebi előfőzött vörös kidney bab 400 g Részletes leírás

A finom ételek és a jól fűszerezett levesek mindig elegánsabbá válnak, ha vörös vesebabbal készülnek, amely azonnal felismerhető mélyvörös színéről és édes ízéről.
A termék megfőzve és felhasználásra készen önmagában is fogyasztható, vagy felhasználható más receptek, különösen levesek elkészítéséhez.
Növényi alapú, gluténmentes, cukormentes, GMO mentes. A termék alkalmas vegetáriánusok, vegánok számára, valamint használható kóser és halal diétához.
A termék a 1169/2011/EU rendelet megállapításai alapján allergénmentes.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.