Hulala cukormentes laktózmentes habalap 1000 ml

Raktáron

A Hulala Pristine növényi habalap nem csupán cukormentes, hanem glutén- és laktózmentes is, egy igazi adu ász sütéshez és főzéshez egyaránt. .

2 273 Ft
egységár: 2,27 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8007990000784
Márka:Hulala
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hulala cukormentes laktózmentes habalap 1000 ml Részletes leírás

A mutatós és finom torták egyik titka a jó alapanyag. A Hulala cukormentes habtejszínnel könnyen elkészítheted a tortákba, sütikbe a krémeket, habokat. 

A hab felveréséhez nincsen szükséged habfixálóra, viszont fontos, hogy jól hűtsd be a habalapot felhasználás előtt, így percek alatt elkészítheted majd azt.

Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük.

A tejszínt mindig először verd fel keményre, utána ízesítsd kedvedre aromákkal, szörpökkel, kakaóporral.

Összetevők: víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok és olajok (25%) (zsírok: pálmamag; olajok: napraforgó), növényi rost, stabilizátorok: szorbitszirup, hidroxipropil-cellulóz, nátrium-alginát, nátrium- foszfátok, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, szójalecitin, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, aromák, só, színezék: karotin.

Allergének: tejfehérje, szójalecitin

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1032 kJ (250 Kcal)
Zsír: 26 g ebből telített: 25 g
Szénhidrát: 3,7 g ebből cukrok: 0 g
Fehérje: 0,6 g
Só: 0,16 g

Tárolási információ: 20°C –ot meg nem haladó szoba hőmérsékleten tárolható. A felbontott terméket hűtőszekrényben tárolva 3-4 napon belül fel kell használni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.