It`s us naturbit xantán gumi gluténmentes 200 g

Raktáron

Fedezd fel az it’ s us NATURBIT Xantán gumit: A Te Legjobb Barátod az Ételkészítésben Fejleszd tovább az ételeid textúráját és konzisztenciáját termék segítségével! Üdvözöllek az it’ s us NATURBIT Xantán gumi csodálatos világában! Ha kulináris varázslatokat szeretnél véghezvinni, ez a termék az igazi titkos fegyvered lesz.

3 302 Ft
egységár: 16,51 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887896019
Márka:Its Us
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

It`s us naturbit xantán gumi gluténmentes 200 g Részletes leírás

Fedezd fel az it’s us NATURBIT Xantán gumit:

A Te Legjobb Barátod az ÉtelkészítésbenFejleszd tovább az ételeid textúráját és konzisztenciáját termék segítségével!Üdvözöllek az it’s us NATURBIT Xantán gumi csodálatos világában!

Ha kulináris varázslatokat szeretnél véghezvinni, ez a termék az igazi titkos fegyvered lesz.

Csatlakozz hozzám, és fedezd fel, hogy hogyan változtathatod át az ételeidet valami különlegessé!Az it’s us NATURBIT Xantán gumi:

A Receptek Varázslatos ÖsszetevőjeEgy olyan csodás anyag, amelyet az ételkészítésben valódi varázslóként használhatsz.

Ez a baráti gumi segít megteremteni az ételeidben a tökéletes textúrát és konzisztenciát, így minden falat izgalmas és élvezetes lesz.Tápanyagok, amelyekben bízhatsz


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.