Naturmind Karobpor 500 g Kakaóhelyettesítő

Naturmind Karobpor 500 g Kakaóhelyettesítő

Raktáron

A karobport a szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő, szárítással és őrléssel. Színében és állagában nagyon hasonlít a kakaóra, ezért legfőképpen ennek helyettesítésére használják. .

1 098 Ft
egységár: 2,2 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559312137
Márka:Naturmind
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Karobpor 500 g Kakaóhelyettesítő Részletes leírás

A kakaóval ellentétben a karobpor nem okoz problémát a házikedvenceknél, ezért gyakran használják jutalomfalatok készítéséhez is.

Jelentőség, hatások:
A karobpor, a kakaóval ellentétben nem tartalmaz koffeint és teobromint, amelyek kellemetlen hatással lehetnek az arra érzékenyekre. A karob nem izgalja, inkább nyugtatja az emésztőrendszert, ezért hasmenés esetén segíthet a tünetek enyhítésében. A karobpor íze édesebb, mint a kakaóé.
A karobpor rosttartalma igen jelentős és zsírtartalma sokkal alacsonyabb, mint a kakaópornak, ezért fogyni vágyók inkább ezt válasszák, ha könnyű desszertet szeretnének készíteni.
A karobpor antioxidánsokat is tartalmaz, illetve fontos ásványi anyagokat, mint a kalcium, kálium, magnézium, cink.
A karobpor gluténmentes.

A karobpor 1:1 arányban alkalmas a kakaó helyettesítésére szinte bármilyen receptben, akár nyersen, akár hőkezelt formában.

Összetevők: karob

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.