Organiqa 100% bio borsófehérje por (80% fehérje) 200 g

Organiqa 100% bio borsófehérje por (80% fehérje) 200 g

Raktáron

100% vegán, bio borsófehérje por, hozzáadott cukor nélkül, a növényi étrend követőinek.  Ha napi fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd kiegészíteni válaszd a tiszta összetételű, könnyen fogyasztható borsófehérje port.

2 331 Ft
egységár: 11,65 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885147557
Kiszerelés:200 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organiqa 100% bio borsófehérje por (80% fehérje) 200 g Részletes leírás

A borsófehérje egy olyan könnyen emészthető, GMO mentes, természetes növényi fehérje, ami segít biztosítani a vegán étrendet követők számára a fehérje-utánpótlást. A kiemelkedően magas fehérjetartalmú borsófehérje por nem tartalmaz állati eredetű összetevőket ezért sportolók, valamint vegetáriánus és vegán étrendet követők számára is ideális választás. Rendszeres fogyasztásával elősegíthető az izomnövekedés, a fogyás, továbbá hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához is.

A fehérje az egyik legfontosabb makro-tápanyag, mely létfontosságú a szervezet megfelelő működéséhez. Sokféle formában fogyasztunk fehérjét, de vajon egészségesek a leggyakrabban választott fehérjeforrások?

A hús és a tojás a fehérje mellett nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat, felesleges kalóriákat és koleszterint, a búza puffadást és más emésztőrendszeri problémákat okozhat, a szója az egyik legnépszerűbb vegán fehérjeforrás – pedig allergén, ráadásul ösztrogént utánzó vegyületeket tartalmaz, emiatt nagy mennyiségben fogyasztva felboríthatja a hormonháztartást. Itt kerül képbe a borsófehérje.

A borsófehérje kiváló minőségű fehérjeforrás és a növényi alapú táplálkozás egyik alappillére. Az emberi szervezet villámgyorsan hasznosítja ezt a könnyen emészthető, sárgaborsóból készülő növényi fehérjét.

Az emberi szervezetnek szüksége van fehérjére a hormonháztartás egyensúlyban tartásához, a fogyáshoz, a méregtelenítéshez, az emésztéshez és az egészséges immunrendszer fenntartásához.

80%-os fehérjetartalma mellett a borsófehérje esszenciális aminosavakban is gazdag, sőt, mind a kilenc esszenciális aminosavat – valin, fenilalanin, treonin, metionin, triptofán, izoleucin, lizin, hisztidin és leucin – tartalmazza, könnyen emészthető formában.

A könnyen emészthetőség furcsán hangozhat egy hüvelyes növény kapcsán, hiszen a hüvelyesekről köztudott, hogy magas rost-, és keményítő-tartalmuk miatt nehezen emészthetőek. A porrá őrlés során viszont a borsó elveszíti rost és keményítőtartalma jelentős részét.

A gyártási eljárás eredményeként egy gyors felszívódású, kiváló minőségű fehérjeforrást kapunk. A szójával, búzával, tejjel és sajttal ellentétben a borsófehérje allergén mentes étrendbe is beilleszthető. Ez a különleges, vasban gazdag növényi eredetű fehérjeforrás a fogyni vágyóknak is segíthet, mert képes szabályozni az étvágyat, csökkenti az édesség utáni vágyat, fokozza a telítettségérzést, és elősegíti a testsúly csökkenést.

Felhasználási javaslat: napi 20-30 g fehérje port keverj össze 300-400 ml növényi tejjel és vízzel. Tegyél hozzá 1-2 érett banánt, majd ízesítsd és édesítsd, ahogy szereted. Végül turmixold össze a hozzávalókat.

Összetevők: 100% bio borsófehérje por

​Cukor-, szója-, glutén- és laktózmentes összetevőkből készült
Nem tartalmaz adalékanyagot, aromát, egyéb mesterséges anyagot
Tiszta, egyszerű formulák komplex problémákra - magas hatóanyag tartalommal

Átlagos tápérték 100 g termékben: 
energiatartalom: 1643 kJ/ 390 kcal
fehérje: 80 g
szénhidrát: 0,9 g - ebből cukrok: 0,4 g
zsír: 9,5 g - ebből telített zsírsavak: 1,9 g
só: 2,4 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.