Runoland bio szárított barna tinóru gomba 20 g

Raktáron

Minden gombabarátnak tudnia kell, hogy a szárításnál nincs jobb módszer a gomba teljes ízének és aromájának megőrzésére. Szárítóüzemünkben meghosszabbítjuk a barna tinóru eltarthatóságát. Érdemes megjegyezni, hogy a szárított barna tinóru sokkal aromásabb, mint a friss gomba.

1 568 Ft
egységár: 78,42 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5901641002239
Márka:Runoland
Kiszerelés:20 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Runoland bio szárított barna tinóru gomba 20 g Részletes leírás

Minden gombabarátnak tudnia kell, hogy a szárításnál nincs jobb módszer a gomba teljes ízének és aromájának megőrzésére. Szárítóüzemünkben meghosszabbítjuk a barna tinóru eltarthatóságát. Érdemes megjegyezni, hogy a szárított barna tinóru sokkal aromásabb, mint a friss gomba. Gyönyörű illatuk és ízük nagyszerű levesekben, pörköltekben, gombócok vagy krokettek töltelékében.


Összetevők: 100% gomba (xarocomus badius)
Egyéb allergén információ: -
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1517kJ/362kcal
Zsír: 4,2g
Amelyből telített zsírsavak: 0g
Szénhidrát: 51g
Amelyből cukrok: 0g
Fehérje: 20g
Rost:
Só: 0g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.