Szárított laskagomba mix 40 g

Szárított laskagomba mix 40 g

Nincs raktáron

Ha nincs mindig lehetősége friss gombát vásárolni, de szereti a laskagombával párosított ételek ízvilágát, egészítse ki éléskamráját az ízletes, egyben sokáig eltartható laskagomba szárítmányunkkal! Levesek, rántotta, főzelékek ízesítésére.

Kosárba
EAN kód:5998534501528
Márka:Laskagomba
Kiszerelés:40 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szárított laskagomba mix 40 g Részletes leírás

Levesek, rántotta,főzelékek ízesítésére.

A Laskagomba nem csak nagyon finom, de vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban és fehérjében gazdag. B-vitamin forrás a B2, B3, B5 vitaminok tekintetében. Magas az ergoszterol tartalma, ami UV fény hatására D-2 vitaminná, ergokalciferollá alakul át. Természetes béta-glükán forrás. 

Összetevők: szárított laskagomba

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.