Vegan Protein borsófehérje izolátumból natúr 600 g

Vegan Protein borsófehérje izolátumból natúr 600 g

Raktáron

Tisztán Pisane borsó fehérje izolátumból készült növényi fehérjés készítmény. A növényi fehérjék közül a borsó fehérje rendelkezik a legjobb biológiai hasznosulási értékkel. 24 adag, visszazárható tasakban.

4 079 Ft
egységár: 6,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882071558
Kiszerelés:600 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vegan Protein borsófehérje izolátumból natúr 600 g Részletes leírás

A borsó fehérje kiváló fehérje forrás, esszenciális aminosavakban gazdag, kiváló aminosav összetétellel rendelkezik. Kilenc esszenciális aminosavból csupán kettő van a FAO által javasolt értékek alatt. Ez azt jelenti, hogy az esszenciális aminosavakból ajánlott napi beviteli érték 96%-át tartalmazza.

A borsó fehérje további különlegessége, hogy egy szemi-esszenciális aminosavat is nagy mennyiségben tartalmaz, ez az arginin. Ezt az anyagot az emberi szervezet is termeli, azonban a stressz és maga a testedzés is csökkenti a képződését, ezért fontos a külső bevitel. Az arginin növeli a kreatin foszfát-, inzulin- és növekedéshormon termelést, aminek eredményeképpen kedvez a sovány izomtömeg növekedésének és a zsírégetésnek, javítja a koncentrációs képességet. Pozitív élettani hatása továbbá, hogy a nitrogén-oxid prekurzora, így növelheti a szívbe szállított oxigén mennyiségét.

A borsó fehérje arginin tartalma 8,7 g /100 g, bizonyítottan magasabb a szója és a kazein arginin tartalmánál. Fehérje tartalma 90% (az alapanyagra vonatkozik), míg emészthetősége 98%-os.

A magas fehérje és arginin tartalomból kifolyólag, és a jó emészthetőség miatt a borsó fehérje tökéletes komplex alkotóeleme lehet a táplálék kiegészítőknek. Megfelel mind a hazai, mind a nemzetközi elvárásoknak, mivel természetes eredetű, non-GMO, zsír- és koleszterin mentes. Az egészséges táplálékbevitel a fogyókúra során az egyik legtöbb problémát felvető egészségügyi téma. A borsó fehérje bizonyítottan csökkenti az éhségérzetet és jóllakottság érzetet biztosít, ami egy fontos kiegészítő hatása lehet a táplálék kiegészítő terméknek.

Felhasználási javaslat: 25 g terméket keverjen el 200 ml smoothie-ban vagy egyéb kedvelt folyadékban. Sütemények, krémek, pudingok szénhidrát csökkentett változatának elkészítésére (maximum 30%-ban), ételek sűrítésére is kiváló

Összetétel: borsó fehérje izolátum, L-metionin, cianokobalamin.

Allergén információ: Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Tápanyag táblázat 1 adag: 25g, 3/4 kanál
Energia  400 kJ/95,75 kcal
Zsír 1,4 g - ebből telített zsírsav 0,25 g
Szénhidrát 1,25 g - ebből cukor0 g
Nátrium300 mg
Fehérje18,75 g
L-metionin 0,6 g
B12 vitamin  2,5 µg



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.