Csuta Étkezési kukoricakeményitő 500 g

Csuta Étkezési kukoricakeményitő 500 g

Raktáron

A kukoricakeményítő, amelyet néha kukoricalisztnek neveznek, a kukorica endoszperméből kivont szénhidrát. Ezt a fehér poranyagot számos kulináris, háztartási és ipari célra használják. A konyhában a kukoricakeményítőt különböző sütemények, desszertek, puding, de akár szószok és levesek sűrítőszereként használják.

816 Ft
egységár: 1,63 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887741005
Márka:Csuta
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta Étkezési kukoricakeményitő 500 g Részletes leírás

Mivel a kukoricakeményítő kukoricából készül, és csak szénhidrátokat tartalmaz (nincs fehérje), gluténmentes termék. Ezért a kukoricakeményítő kitűnő gluténmentes alternatíva a sütőanyagok sütésére a receptekben. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a csomagolást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kukoricakeményítőt nem gyártották olyan létesítményben, amely a búzából készült termékeket is előállítja, hogy elkerülje a keresztszennyeződés lehetőségét.

A tudatos táplálkozás érdekében.


 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 01. 29.

  még nem próbáltam ki

Anonim Felhasználó2018. 02. 10.

  Nem tudták küldeni így nem is tudtam kipróbálni

Anonim Felhasználó2017. 12. 01.

  Nem csomósodik.

Anonim Felhasználó2014. 12. 08.

  Alternatíva egyéb keményítőknek, búza- és burgonyaallergia esetén.