ABY Bio Lenmagliszt

ABY Bio Lenmagliszt

Nincs raktáron

Csíráztatott lenmagból, sütéshez, főzéshezTermékleírás: A tisztított lenmagot szabadalmaztatott eljárással nyálkátlanítjuk, csíráztatjuk majd alacsony hőmérsékleten, kizárólag erre a célra kifejlesztett szárítási technológiával, szabályozott körülmények között megszárítjuk.

Kosárba
EAN kód:5999082302414
Márka:Aby
Kiszerelés:300 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

ABY Bio Lenmagliszt Részletes leírás

Csíráztatott lenmagból, sütéshez, főzéshez

Termékleírás:
A tisztított lenmagot szabadalmaztatott eljárással nyálkátlanítjuk, csíráztatjuk majd alacsony hőmérsékleten, kizárólag erre a célra kifejlesztett szárítási technológiával, szabályozott körülmények között megszárítjuk. A lenmagcsírából hidegen sajtolással kipréseljük az olajat, majd a préselvényt finomra őröljük.

Jótékony hatás:
Magas élelmi rost és fehérje tartalmú termék. Alacsony a szénhidrát tartalma, ezért ajánljuk diétás programokhoz és paleolit étrendhez. Továbbá Omega-3 (ALA) többszörösen telítetlen zsírsavat tartalmaz. Az Omega-3 zsírsav (ALA) fogyasztása hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének a fenntartásához.

Tájékoztatjuk, hogy a kedvező hatás 2 g alfa-linolénsav (ALA) napi bevitelével érhető el.

Felhasználási javaslat:
Natúr vagy gyümölcs joghurtba, müzlihez, reggeliző pelyhekhez, gyümölcs turmixhoz, gyümölcslébe keverve 2-3 teáskanállal. Kenyér, pogácsa sütéséhez 10-20 %-ban a liszthez keverve.

Fogyasztása nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

ABY Bio Lenmagliszt Összetevők

Csíráztatott, csökkentett olajtartalmú lenmagliszt*. * Biológiailag ellenőrzött mezőgazdaságból származó összetevő.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 09. 01.

  Egészséges