Ataisz csicseriborsó lepény fokhagymás 125 g

Ataisz csicseriborsó lepény fokhagymás 125 g

Nincs raktáron

Magas fehérje és rosttartalmú hüvelyesből készült lepénykeverék. Kenyér helyett. Víz hozzáadásával és 25 perc sütés után elkészül.  .

Kosárba
EAN kód:5999886883645
Márka:Ataisz
Kiszerelés:125 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ataisz csicseriborsó lepény fokhagymás 125 g Részletes leírás

Felhasználás: A csomag tartalmát csomómentesen keverje el 1000 ml forró vízzel és egy-két evőkanál olivaolajjal. Ne ijedjen meg az állagtól, híg lesz!  Egy magasabb tepsit béleljen ki sütőpapírral vagy kenjen ki olajjal és a híg tésztát töltse bele maximum 2,5 cm vastagon.Ezek után tolja előmelegített (220 C) sütőbe és süsse kb. 50 percig. A teljes kihűlés után tálalhatja. Kihűlés után tálalhatja.

Összetevők: csicseriborsó őrlemény, fűszerek változó arányban: fűszerpaprika, kömény, gyömbér, koriander, kakukkfű, petrezselyem, szárított zöldségek: (vöröshagyma, fokhagyma és tengeri só).
A termék búzát, glutént és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.

Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom 1280,91 Kj/306 kcal
Zsír:5,91 g
amelyből telített zsírsavak:0,20g
Szénhidrát: 44,03 g
amelyből cukrok: 0,05g
Fehérje:19,0 g
Só: 2,01 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.