Bonetta kölesliszt 250 g

Bonetta kölesliszt 250 g

Raktáron

A köles finomra morzsolásával előállított liszt, melyet felhasználhatunk ételek besűrítésére, panírozáshoz, lisztérzékenyek étrendjében kenyéradaléknak lepény, palacsinta, egyéb pékáruhoz adva maximum 30%-ban tésztafélék lisztjeihez keverve, annak tápanyagtartalmának dúsításához.

569 Ft
egységár: 2,27 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998856310570
Márka:Bonetta
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bonetta kölesliszt 250 g Részletes leírás

Gluténmentes termék, az egészséges táplálkozás része, a köles az egyik legjobb lúgosító gabona, ezért kiemelkedő szerepet játszik a szervezet sav-bázis egyensúlyának visszaállításában.

Összetevők: hántolt köles

Tápérték adatok 100 g termékben:
energia: 1613 kJ / 381 kcal
zsír: 4,3 g
amelyből telített zsírsavak: 0,7 g
szénhidrát: 73,1 g
amelyből cukrok: 1,8 g
rost 3,6 g
fehérje: 10,8 g
só:


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.