Eccofood Teljes kiőrlésű Tönkölyliszt 1000 g
Eccofood Teljes kiőrlésű Tönkölyliszt 1000 g - 1.
Eccofood Teljes kiőrlésű Tönkölyliszt 1000 g - 2.

Eccofood Teljes kiőrlésű Tönkölyliszt 1000 g

Raktáron

Ellenőrzött mezőgazdasági rendszerben (de nem Bio) termesztett tönkölybúzából készült búzaliszt.  A tönkölybúza egyedülálló sikértartalommal bír, ami annyit jelent, hogy a belőle készült kenyerek kitűnő minőségűek, ráadásulhosszabban eltarthatók.

601 Ft
egységár: 0,6 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999542360138
Márka:Eccofood
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eccofood Teljes kiőrlésű Tönkölyliszt 1000 g Részletes leírás

Tönkölybúzából is lehet teljes kiőrlésű és fehér kenyeret is sütni. Előbbi olyan szép barna színű, mint azok a műbarna kenyerek, amelyeket malátával vagy más színezékkel tesznek divatos színűvé, ezzel drágábbá. Csakhogy itt a barna színt az el nem választott héj, a korpa adja, annak minden rost- és nyomelemtartalmával együtt.

A belőle készült fehér kenyér pedig ahhoz hasonló, amelyet hagyományos búzából készítenek. Belezete olyan rugalmas, mint ahogyan az a szabványban meg van írva. Ez a kenyér ugyanúgy napokig eláll, mint nagyanyáink kemencében sütött kenyere, barna változata még tovább, akár egy hétig is puha, élvezhető marad. A kenyérkészítés technológiája ugyanaz, mint a hagyományos búzalisztkenyéré.

Összetevők: tönkölybúzaliszt 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 01. 17.

  egészséges

Anonim Felhasználó2016. 06. 29.

  Én szeretem használni, a fehér liszt felét szoktam vele helyettesíteni.

Anonim Felhasználó2015. 11. 26.

  finom sütiket lehet belőle késziteni