Eden premium bake free szénhidrátcsökkentett aranykenyér lisztkeverék 500 g

Eden premium bake free szénhidrátcsökkentett aranykenyér lisztkeverék 500 g

Raktáron

Konyhakész lisztkeverék. Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, kukoricalisztmentes, burgonyamentes, hozzáadott keményítőtől mentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag, hozzáadott zsiradék nélküli kenyerek és péksütemények készítéséhez.

1 987 Ft
egységár: 3,97 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999563458692
Márka:Éden Prémium
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden premium bake free szénhidrátcsökkentett aranykenyér lisztkeverék 500 g Részletes leírás

A lisztkeverék élesztő, vagy sütőpor hozzáadása nélkül nem működik. Ha nem szeretnél sem élesztővel, sem sütőporral dolgozni, vagy ezek nem illeszthetők be a diétádba, válaszd a többi Bake-Free lisztkeveréket, melyek önkelesztőek (élesztő és sütőpor mentesek). Kivételt képez ez alól a Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidrát tartalommal és a kelt tészta lisztkeverék, mert ezek elkészítéséhez is szükséges élesztő, vagy sütőpor hozzáadása.

SÜTŐPORRAL KÉSZÜLT KENYÉR RECEPT
Hozzávalók:
-250 g Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék
-5 g Himalája só
-350 g langyos víz (minimum 40 fokos)
-fél csomag sütőpor (6 g)
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze. Pihentessük 10 percig, majd száraz felületen formázzunk belőle hosszúkás veknit. Vágjuk be mélyen 3-4 helyen és szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 70 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint. Körülbelül 468 g lesz.

RECEPT 6 DARAB SÜTŐPORRAL KÉSZÜLT ZSEMLÉHEZ, VAGY KIFLIHEZ
Hozzávalók:
-250 g Bake-Free szénhidrátcsökkentett arany kenyér lisztkeverék
-5 g Himalája só
-350 g langyos víz (minimum 40 fokos)
-fél csomag sütőpor (6 g)
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze. Pihentessük 10 percig, majd száraz felületen formázzunk belőle 6 darab egyforma kiflit, vagy zsemlét. Szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin, előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 50 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni. Körülbelül 458 g lesz.

Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, quinoaliszt), rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt), arany lenmagliszt



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.