Eden premium barna rizsliszt 500 g

Eden premium barna rizsliszt 500 g

Raktáron

Gluténmentes üzemben készült az Eden Premium Barna Rizsliszt válogatott barna rizs szemekből, selymes textúrájú, gluténmentes lisztféle. .

995 Ft
egységár: 1,99 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999563457077
Márka:Eden
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden premium barna rizsliszt 500 g Részletes leírás

A két rizstípus közötti különbségek abból erednek, hogy a fehér rizs hántolási és fényezési eljárásokon esik át. A feldolgozási folyamatok során értékes vitaminok és ásványi anyagok vesznek el belőle. A barna rizs sokkal több tápanyagot tartalmaz.

A barna rizs sok E-vitamint, B-vitaminokat, tiamint, riboflavint, niacint és B6-vitamint, folsavat, káliumot, magnéziumot, vasat tartalmazhat. A fehér rizsben ezekből lényegesen kevesebb található. A gluténérzékenyek számára szintén ajánlott a rizs, mint gabonaféle fogyasztása.

Felhasználási javaslat: Kenyerek, péksütemények, sütemények lisztjéhez keverve használható. A rizsliszt jól működik porhanyós, omlós tésztákhoz, de galuska, palacsinta is készülhet belőle más lisztekkel és hozzávalókkal keverve. Krémeket, szószokat, leveseket és főzelékeket is sűríthetünk vele.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia1533 kJ, 366 kcal
Zsír 0,6 g
-amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 80 g
-amelyből cukrok

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.