Éléskamra vegan házi fehér kenyér lisztkeverék gluténmentes 400 g

Éléskamra vegan házi fehér kenyér lisztkeverék gluténmentes 400 g

Raktáron

Ezzel a lisztkeverékkel finom, puha házi fehér kenyér, kifli, zsemle, bagett készíthető.  Kiváló alternatívája a hagyományos búzalisztből készült kenyérnek. Frissen és több naposan is finom és élvezetes.

1 519 Ft
egységár: 3,8 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887064630
Márka:Éléskamra
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Éléskamra vegan házi fehér kenyér lisztkeverék gluténmentes 400 g Részletes leírás

Mindennapi kenyerünk diéta alatt is legyen örömforrás. Egy igazán jól sikerült kenyér első ismérve, ha önmagában, jóízűen elrágunk belőle egy szeletet vagy krémesen lágy vajjal vagy margarinnal élvezzük a harmóniáját. A tasak egy adagnyi kenyérhez pont elegendő. Így nem kell méricskélni, sót adagolni, csak kiszórni a tasakból és vizet adni hozzá.

A lisztkeverék semmilyen jelölendő allergént nem tartalmaz. Akár már 12 hónapos kortól kínálhatod vele gyermekedet.

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, rövid pihentetés után máris süthető.

A csomagoláson megtalálod a pontos receptúrát. A lisztkeverékhez csak vizet  zsiradékot kell adni és némi porélesztőt, ha minél lazább szerkezetű kenyeret szeretnél készíteni. De élesztő nélkül, csak sütőporral is megsüthető.

Egy csomag liszt egy nagyobb, kb. 650 grammos kenyér elkészítéséhez elegendő.

Összetevők: gluténmentes lisztek (kölesliszt, rizsliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, rostkeverék (bambuszrost liszt, útifűmaghéjliszt), foszfátmentes sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), himalája só, szentjánoskenyérmag liszt (E410)

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 690,2 kJ/ 167,3 kcal
Zsír: 0.5 g - amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 68.7 g - amelyből cukrok 0.1 g
Rost 7.9 g
Fehérje 2.2 g
Só 2.6 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.