Éléskamra vegan palancsinta és keksz lisztkeverék gluténmentes 500 g

Raktáron

Tojás nélkül könnyedén készíthető és süthető belőle ízletes vegan palacsinta. Kiváló alternatívája a hagyományos búzalisztből készült palacsintának. A gondosan kiválogatott alapanyagok mind könnyen emészthető gabonafélék, amelyek már a hozzátáplálás elejétől -6 hónapos kortól- bátran adhatók a babák számára.

1 805 Ft
egységár: 3,61 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887064661
Márka:Éléskamra
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Éléskamra vegan palancsinta és keksz lisztkeverék gluténmentes 500 g Részletes leírás

Jó szívvel és szeretettel ajánljuk minden olyan anyukának, aki otthon szeretné elkészíteni gyermeke számára a natúr, adalékmentes, gluténmentes nassolnivalót, gyorsan és egyszerűen. Vitamin és ásványi anyag forrásként természetes módon látja el értékes tápanyagokkal a gyermekeket.

Könnyen forgatható, nem szakad, nem ragad, egyszerű elkészíteni, semmilyen különleges konyhai trükköt nem igényel és egyéb reform alapanyagok beszerzésére sincs szükség.

Az ízek és a jó beltartalom mellett arra is gondot fordítottak a fejlesztés során, hogy csak a lehető legkisebb mennyiségű hozzáadott rostot használják. Ebben a keverékben a nem vízoldékony bambuszrost lisztre esett a választásunk. Ez nem von el vizet a szervezetből, így dehidratációt sem okoz. Kicsi babáknál és totyogó gyerekeknél ez kritikus pont.

100% natúr, természetes, jelölendő allergéntől mentes, vegan és gluténmentes lisztkeverék. Az összetétel kukoricamentes, szójamentes és burgonyamentes is.

A csomagoláson megtalálod a pontos receptúrát. A lisztkeverékhez csak vizet (vagy növényi tejet), zsiradékot, ízlés szerinti édesítőt szükséges adni. Egy adag palacsintához (5-7 db) 125 g lisztkeverék szükséges.

Tojás nélkül készíthető belőle élvezetes, jó állagú palacsinta. Rántásnak, habarásnak is alkalmas a lisztkeverék.

Összetevők: gluténmentes lisztek (rizsliszt, zabliszt, kölesliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, bambuszrost liszt, útifű maghéj liszt 

Csak természetesen előforduló rostokat és cukrokat tartalmaz.

Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1266,6 kJ/ 302,3 kcal Zsír: 2.5 g - amelyből telített zsírsavak 0.4 g Szénhidrát 70.8 g - amelyből cukrok 0.5 g Rost 6.5 g Fehérje 6.8 g Só 0 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.