Mimen - Pogácsa Lisztkeverék 500 G

Mimen - Pogácsa Lisztkeverék 500 G

Nincs raktáron

Mimen - Pogácsa lisztkeverék, 500 gÖsszetevők: lisztek (köles, csicseriborsó), tápióka keményítő, dextróz, stabilizátor (xantán és guar gumik), lisztjavító szer (aszkorbinsav). Hozzávalók:Mimen pogácsa lisztkeverék 250 g, margarin vagy vaj 70 g, tejföl 70 g ( vagy növényi főzőkrém)víz 70 g, élesztő 12 g, só 9 gElkészítés:A liszttel összekeverjük a sót, majd a zsiradékot hozzáadjuk és összedolgozzuk amíg apró morzsás nem lesz.

Kosárba
EAN kód:5999887896828
Márka:Mimen
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mimen - Pogácsa Lisztkeverék 500 G Részletes leírás

Mimen - Pogácsa lisztkeverék, 500 g

Összetevők: lisztek (köles, csicseriborsó), tápióka keményítő, dextróz, stabilizátor (xantán és guar gumik), lisztjavító szer (aszkorbinsav).Hozzávalók:Mimen pogácsa lisztkeverék 250 g,margarin vagy vaj 70 g,tejföl 70 g ( vagy növényi főzőkrém)víz 70 g,élesztő 12 g,só 9 g

Elkészítés:A liszttel összekeverjük a sót, majd a zsiradékot hozzáadjuk és összedolgozzuk amíg apró morzsás nem lesz.A tejfölt hozzáadjuk és összedolgozzuk a liszttel. Végül a vízben feloldjuk az élesztőt és hozzáöntjük a liszthez.Dolgozzuk szép egyenletes tésztává.Először ragacsos majd szépen elválik a kezünktől. Dolgozzuk egyenletessé.Nyújtsuk ki kb. 2 cm vastagra. Szaggassuk ki.Tegyük sütőpapírral bélelt sütőlemezre, majd kelesszük langyos helyen ½ órát.Süssük 180 fokos sütőben 20 percet.

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia1461 kJ / 346 kcalZsír2,52 g- amelyből telített zsírsavak0,36 gSzénhidrát68,64 g- amelyből cukor6,2 gRost8,19 gFehérje7,99 gSó0,11 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.