Nature Cookta Gesztenyeliszt

Nature Cookta Gesztenyeliszt

Raktáron

Akár 100%-ban helyettesítheti a receptben megadott liszt mennyiséget gesztenyeliszttel, de keverheti is más lisztekkel. Erőteljes aromája miatt főleg azoknak érdemes használni, akik szeretik a gesztenye ízét.

1 465 Ft
egységár: 5,86 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884818229
Márka:Nature Cookta
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Cookta Gesztenyeliszt Részletes leírás

Akár 100%-ban helyettesítheti a receptben megadott liszt mennyiséget gesztenyeliszttel, de keverheti is más lisztekkel. Erőteljes aromája  miatt főleg azoknak érdemes használni, akik szeretik a gesztenye ízét. Elsősorban kenyerek és péksütemények készítéséhez ajánljuk, főként mogyoró, mandula, gesztenye, méz és csokoládé ízű ételekhez. Kevesebb emészthető (nettó) szénhidrátot tartalmaz, mint a hagyományos búzaliszt.

Amit a gesztenyelisztről tudni érdemes:
A gesztenyeliszt rostban gazdag, ~11% rostot tartalmaz. Glutén-mentes, így gluténérzékenyek, - allergiások vagy krónikus gyomorhurutban szenvedők is fogyaszthatják.

A diófélékre allergiásoknak nem ajánlott!

Csomagolva száraz, hűvös helyen tartandó, felbontás után nyáron tárolja a hűtőszekrényben 0-4°C között!

Nature Cookta Gesztenyeliszt Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:40
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Nature Cookta Gesztenyeliszt Tudnivalók

Gesztenyeliszt tápanyagtartalma 100g Energia: 344 kcal/1456 kjSzénhidrát: 71,4 gFehérje: 6,29 gZsír: 3,66 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

szickm2016. 12. 08.

  Palacsintának zabliszttel keverve kiváló