Nature Cookta Kókuszliszt 250 g

Nature Cookta Kókuszliszt 250 g

Raktáron

A Nature Cookta Kókuszlisztet vegyszerek nélkül, friss kókuszhúsból készítik, amit szárítás és zsírtalanítás után finomra őrölnek, így krémszínű, a búzaliszthez hasonló állagú, sokoldalúan felhasználható lisztet kapunk, mely a mai bio- és reformélelmiszer piac fontos szereplője.

743 Ft
egységár: 2,97 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884818212
Márka:Nature Cookta
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Cookta Kókuszliszt 250 g Részletes leírás

A Nature Cookta Kókuszliszt egy olyan egészséges termék, mely számos pozitív tulajdonságának köszönhetően beépíthető akármelyik diétába, mint például a paleolit étrendbe vagy az Atkins - diétába, illetve bármely testsúlycsökkentő programba.

Bár számos receptben például a muffinoknál, süteményeknél és a palacsintáknál teljes mértékben helyettesítheti a búzalisztet, de legtöbb esetben érdemes más lisztekkel (például szőlőmagliszttel, gesztenyeliszttel, lenmagliszttel, szezámliszttel vagy mákliszttel) keverve használni. Ha 100%-ban szeretnénk kókuszlisztet használni, adjunk egy tojással többet a receptben szereplő mennyiséghez képest, így a sütemény kevésbé morzsálódik! Bár a Nature Cookta kókuszliszt nem édesített, azt tapasztalhatja, hogy a kókusz édes ízének köszönhetően az ételeink kevesebb cukrot vagy édesítőt igényelnek a receptben szereplő mennyiséghez képest. Ha teljes mértékben kókuszlisztet használunk, a búzaliszttel összehasonlítva rövidebb ideig kell sütni.

Használhatjuk sütésen kívül levesek, szószok ízesítésére, sűrítésére, sőt, vízben elkeverve ízletes, magas fehérje- és rosttartalmú italt kapunk. Tejes gyümölcsturmixok készítésére is alkalmas. A kókuszliszt kiváló kiegészítője lehet a csokis-déligyümölcsös összetevőjű ételeknek, kihangsúlyozza a csokoládé és a vanília ízét, valamint reggelire a müzlire is szórhatjuk.

A termék hipoallergén, így fogyasztása allergiák esetén sem okoz problémát.  A kókuszliszt a legjobb arányú rosttartalommal rendelkező termék (38,5% rostot tartalmaz), más liszthez képest.

Tartalmaz: 100% kókuszliszt.

tlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 1339 kJ/320 kcal
zsír: 12 g
amelyből telített zsírok: 11 g
szénhidrát: 9 g
amelyből cukor: 9 g
rost: 50 g
fehérje: 19 g
só: 0 g

Nature Cookta Kókuszliszt 250 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:40
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.