Nature Cookta Mákliszt 500 g

Nature Cookta Mákliszt 500 g

Raktáron

A Nature Cookta Mákliszt a termékcsalád többi tagjához hasonlóan egy sokrétűen felhasználható lehetőség a búzaliszt és más fehérlisztek helyettesítésére. Karakteres ízét és fogyasztásának előnyeit nem csak a paleolit, vegetáriánus és vegán étrend követői élvezhetik.

974 Ft
egységár: 1,95 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884818267
Márka:Nature Cookta
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Cookta Mákliszt 500 g Részletes leírás

A Nature Cookta Mákliszt egy ízletes, egészséges liszt, melynek beltartalmi értéke körülbelül 30%-kal magasabb, mint a sima őrölt máké. Amellett, hogy kiváló vas, vitamin-, ásványi anyag-, kalcium-, magnézium- és rostforrás, alacsony szénhidráttartalma és mindössze kb. 280 kcal/100 g kalóriatartalma alkalmassá teszi, hogy bármelyik testsúlycsökkentő programot követők beillesszék az étrendjükbe, akár a paleolit diétába is.

A többi Nature Cookta liszthez hasonlóan a mákliszt készítése során is először hidegen és vegyszermentesen kisajtolják a mák olaját, azután a pelletet lisztté őrlik. Ezáltal a mákliszt olaj- és omega-6 zsírsavtartalma is lényegesen lecsökken, valamint az omega-6 zsírsav sütés hatására nem alakul át gyulladáskeltő káros anyaggá, így már alkalmas sütésre is.

Az ételek sűrítésére is alkalmas, mert nagy mennyiségű folyadékot és zsiradékot képes felvenni. - Süthetünk vele kenyeret, péksüteményeket, muffint, lepényeket, minden olyan ételbe tehetjük, amibe beleillik a mák íze. - Citrommal és Xukorral együtt kiváló tölteléket készíthetünk máklisztből.

Akár 100%-ban használjuk, akár más gluténmentes liszttel keverve, a sütemények vagy kenyér készítésekor adjunk a receptben szereplő tojásmennyiséghez még egyet, hogy a túlzott morzsálódást elkerüljük!

A máklisztnek magas a fehérjetartalma, ezért a vegetáriánusok és vegánok étrendjébe is ajánljuk. - Magas vastartalma miatt is fontos konyhai alapanyag, mert vashiány következtében olyan tünetek jelentkezhetnek, mint fáradékonyság, csökkent teljesítőképesség, hajhullás. - Nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot és magnéziumot is, amiknek a hiánya számos tünetet okoz, köztük ingerlékenységet, izomgörcsöket és -húzódásokat. - A búzaliszttel összehasonlítva jóval magasabb a rosttartalma, ennek köszönhetően kevesebb nettó emészthető szénhidrátot tartalmaz, amik nem alakulnak glükózzá, emiatt a vércukorszintre is jótékony hatással van, valamint a bélrendszer helyes működése szempontjából is kiemelkedő fontosságú.

Összetevők: 100% mákliszt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.