Naturmind Zabpehelyliszt Gluténment 500 g

Naturmind Zabpehelyliszt Gluténment 500 g

Raktáron

Glutén- és allergén mentes üzemben csomagolva. Gluténmentes zabból készült. A zabot tisztítás után pelyhesítik, majd leőrlik. .

954 Ft
egységár: 1,91 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999559314902
Márka:Naturmind
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Zabpehelyliszt Gluténment 500 g Részletes leírás

A gluténmentes zabpehelyliszt azoknak gluténérzékenyeknek nyújthat segítséget, akik nem szeretnének lemondani a rostokban gazdag, egészséges zabkenyér vagy zabpiskóta fogyasztásáról. Ugyanolyan módon kombinálhatjuk más gluténmentes lisztekkel, mint a hagyományos zabpehelylisztet, és ugyanúgy süthetjük.

Süthetünk belőle laktató palacsintát, zsemlét, főzhetünk vele nokedlit, de panírozásnál is felhasználhatjuk. Bátran fűszerezzük és készíthetünk belőle gluténmentes vegafasírtot!

A zabpehelyliszt nagyjából ugyanannyi folyadékot képes felvenni, mint a búzaliszt, de hogy pontosan mennyit használjunk belőle, azt mindig az adott recept határozza meg.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.