Ökohof kammerleithner barna vadköles liszt 1000 g

Ökohof kammerleithner barna vadköles liszt 1000 g

Raktáron

Kovasav tartalma igen kiemelkedő, de jelentős még a fluor, kén, foszfor, vas, magnézium, kálium és cink tartalma. Különösen gazdag a B-vitaminok csoportjában, mint B1, B2, B6, B17, pantoténsavban és nikotinsavamid-ban.

4 272 Ft
egységár: 4,27 Ft / g
Kosárba
EAN kód:9120088140021
Márka:Ökohof
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ökohof kammerleithner barna vadköles liszt 1000 g Részletes leírás

Kovasav tartalma igen kiemelkedő,de jelentős még a fluor, kén, foszfor, vas, magnézium, kálium és cink tartalma.
Különösen gazdag a B-vitaminok csoportjában, mint B1, B2, B6, B17, pantoténsavban és nikotinsavamid-ban.
A köles képes salakanyagként kiválasztani a pangó ásványi anyagokat a szervezetből és az ásványi anyag veszteséget kiegyenlíteni. Belekeverhető müzlibe, folyadékba, mint például frissen préselt gyümölcslébe, levesekbe, vagy joghurtba.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.