Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g

Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g

Raktáron

Premium Natura gluténmentes, vegán pizza lisztkeverék.  Kiemelkedő élelmi rost forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással van. .

1 584 Ft
egységár: 6,34 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999861543212
Márka:Premium Natura
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g Részletes leírás

Minőségi összetevők! Egészséges, természetes magas  rostartalom,  tészta állaga kiváló. Nyílgyökér puhábbá, könnyedebbé teszi a gluténmentes tészta állagát. Csicseriborsó liszt egészséges, sok vitamin van benne, fehérjetartalma kimagasló.

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes kukoricamentes, vegán, allergénmentes prémium minőségű pizza lisztkeverék.

Elkészítési javaslat élesztővel:
Hozzávalók:
1 db 32 cm-es pizzához 200 g pizza lisztkeverék, 220 g víz, 3 g szárított élesztő, 20 g extra szűz olívaolaj, (ízlés szerint egy nagy csipet pizzafűszer).

A gluténmentes, vegán tésztás pizza elkészítéséhez a hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, és dagasztógéppel 5-8 percig dagasztjuk. 32 cm-es pizzalapot nyújtunk belőle liszttel hintve sütőpapíron. Letakarva 30 percig kelni pihentetjük. Óvatosan megkenjük pizzaszósszal, rátesszük a feltéteket. Közben minél forróbbra melegítjük a sütőt (legalább 230 fok, de lehet a sütő maximuma, mert akkor lesz igazán hólyagos, levegős) majd légkeveréssel a kívánt pirosságra sütjük a pizzát. Az élesztőt elhagyva, a többi hozzávalóval élesztőmentes pizzalap süthető.

Összetevők: tápióka keményítő, barna rizsliszt, nyílgyökér liszt, útifűmaghéj, csicseriborsó liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, almarost

Átlagos tápérték 100 ml termékben
Energiatartalom 1265 Kj 302.5 kcal
Zsírok 1.2 g
Telített zsírsavak 0.1 g
Szénhidrátok 61.9 g
Ebből cukrok 0.1 g
rost 11.3 g
Fehérjék 4.2 g
Só 2 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.