Szafi Free kölesliszt 500 g

Szafi Free kölesliszt 500 g

Raktáron

A kölesből készült liszt növényi fehérjék és élelmi rostok kiváló forrása. A reformtáplálkozás hívei közt népszerű alapanyag, amely gluténmentessége révén a gluténérzékenyek étrendjébe is beilleszthető.

1 287 Ft
egységár: 1 286,84 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564153664
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free kölesliszt 500 g Részletes leírás

A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmazhat.

Összetevők: kölesliszt

Felhasználása: sütéshez kenyerekhez, péksüteményekhez, süteményekhez (keverve más lisztekkel), sűrítésre levesekhez, főzelékekhez, szószokhoz.

Átlagos tápérték 100g köleslisztben:

Energia: 1513 kJ (362 kcal)
Zsír: 1,4 g amelyből telített zsírsavak: 0,5  g
Szénhidrát: 66,3 g amelyből cukrok*: 1,7 g
Rost: 3,5 g
Fehérje: 15,3 g
Só: 0,007 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.