Természet Áldása kölesliszt 400 g

Természet Áldása kölesliszt 400 g

Nincs raktáron

A Természet Áldása kölesliszt halványsárga színű, édeskés ízű. Kenyerek, kásák és levesek összetevője lehet. Hüvelyesekből készült liszttel keverve értékes fehérjeforrást jelent. .

Kosárba
EAN kód:5999563813453
Márka:Természet Áldása
Kiszerelés:400 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Természet Áldása kölesliszt 400 g Részletes leírás

A Természet Áldása kölesliszt halványsárga színű, édeskés ízű. Kenyerek, kásák és levesek összetevője lehet. Hüvelyesekből készült liszttel keverve értékes fehérjeforrást jelent.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.