Trigramm kókuszliszt 250 g

Trigramm kókuszliszt 250 g

Raktáron

100 % Kókuszliszt. Alacsony zsírtartalmú, finomszemcsés kókuszliszt, amely tökéletesen alkalmas édes, sós sütemények, illetve kenyerek készítéséhez. .

462 Ft
egységár: 1,85 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998578130562
Márka:Trigramm
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Trigramm kókuszliszt 250 g Részletes leírás

Ideális azok számára, akik csökkenteni szeretnék az elfogyasztott szénhidrát mennyiségét, mivel kevesebb emészthető szénhidrátot tartalmaz, mint bármely más liszt.

Magas a proteintartalma, 19,2g fehérjét tartalmaz, így növényi étrend mellett fontos fehérjeforrás lehet.

Nem tartalmaz glutént, és nem tartalmaz koleszterint sem. Antibakteriális hatású élelmiszer, jótékonyan hat az immunrendszerre.

A kókuszpálmán termő dióban lévő MCT zsírsavak a kókuszlisztben is megmaradnak, ezáltal segíthet karbantartani az agyműködést és a memóriát.

Összetevők: 100 % kókuszliszt

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1333 kJ (325 Kcal)
Zsír: 17 g
-ebből telített zsírsavak: 15.5 g
Szénhidrát: 5.4 g
-ebből cukrok: 5.2 g
Fehérje: 8.6 g
Rost: 58.2 g
Só: 0,1 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.