Zellei csökk. szénhidrát. teljeskiőrlésű lisztkeverék 1000 g

Zellei csökk. szénhidrát. teljeskiőrlésű lisztkeverék 1000 g

Nincs raktáron

Sütemények, kenyerek, kelt tészták készítéséhez1 kg Összetevők: teljeskiőrlésű tönkölybúzaliszt, teljes kiőrlésű zabpehelyliszt, búzafehérje, zabkorpa Adalékanyag és liszt kezelőszer mentes, természetes módon szénhidrátcsökkentett, kizárólag teljeskiőrlésű tönkölybúzalisztbőll, teljes kiőrlésű zabpehelylisztből, búzafehérjéből, és zabkorpából álló lisztkeverék.

Kosárba
EAN kód:5999886172039
Márka:Zellei
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zellei csökk. szénhidrát. teljeskiőrlésű lisztkeverék 1000 g Részletes leírás

Sütemények, kenyerek, kelt tészták készítéséhez

1 kg

 

Összetevők: teljeskiőrlésű tönkölybúzaliszt, teljes kiőrlésű zabpehelyliszt, búzafehérje, zabkorpa

 

Adalékanyag és liszt kezelőszer mentes, természetes módon szénhidrátcsökkentett, kizárólag teljeskiőrlésű tönkölybúzalisztbőll, teljes kiőrlésű zabpehelylisztből, búzafehérjéből, és zabkorpából álló lisztkeverék. A búzafinomliszthez képest legalább 30%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz, szénhidrát tartalma 49g/100g. 70%-ban tartalmazza a keverék a teljeskiőrlésű liszteket, így bátran fogyaszthatják cukorbetegek és inzulinrezisztensek is. A modern táplálkozás részét képezi, a változatos és kiegyensúlyozott étrendért.

Átlagos tápérték/100g:

Energia: 1586kj/376kcal

Zsír:5,1g

amelyből telített zsírsavak: 1,1g

Szénhidrát:49g

amelyből cukrok: 1,6g

Rost: 8,9g

Fehérje: 29g

Só: ‹0,08g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.