Rex ketchup sugar free 500 ml

Rex ketchup sugar free 500 ml

Raktáron

A Rex sugar free Ketchup nyírfacukorral készült, amely xilit+ édesítőt tartalmaz. Ezt a természetes módon édesített változatot, cukorbetegek, a fogyókúrázók és a paleo étrendet követők is nyugodtan élvezhetik.

1 948 Ft
egységár: 3,9 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999861767076
Márka:Rex
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rex ketchup sugar free 500 ml Részletes leírás

Teljesen tartósítószer és adalékmentes. Pasztőrözzük, és csak úgy, mint régen üvegbe töltjük.
A REX Ketchup különleges és kedvelt ízvilágát az alföldi nyári nap érlelte paradicsom és a legfinomabb fűszerek főzetei, és persze nagybátyám titkai adják. Egy igazi motoros, mint jómagam, sosem kezd grillezni nélküle, de a tésztaételeket, meleg szendvicseket, hamburger ételeket is különleges ínyenc fogássá varázsolja.

A Rex ketchup, 80 évvel ezelőtti, titkos családi recept alapján készül. Kizárólag a legjobb magyar alapanyagok felhasználásával, itt Magyarországon. Teljesen tartósítószer és adalékmentes, cukormentes változatban is elérhető.

Összetevők: paradicsom (100 g ketchupban 280 g paradicsom), édesítőszer: xilit+, ivóvíz, tengeri só, fehér borecet, hidegen sajtolt napraforgó olaj, vöröshagyma, fokhagyma, fűszerek.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.