Maestro Pietro barna rizs 1000 g

Maestro Pietro barna rizs 1000 g

Nincs raktáron

A barna rizsnél a rizsszemnek csak a legkülső héját távolítják el, így tartalmazza a magot, a korpát és a csírát is,   az értékes tápanyagok a rizsszemben maradnak.  Emiatt nagyobb a tápértéke, viszont lassabban fő, s keményebb marad.

Kosárba
EAN kód:5999887532375
Márka:Maestro Pietro
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Maestro Pietro barna rizs 1000 g Részletes leírás

A rizs szénhidráttartalma a legmagasabb a gabonafélék között, 100 grammban átlagosan 75-80 gramm szénhidrát található.
A barna rizs rosttartalma tisztítja az emésztőrendszert, szelénium tartalma jó hatással van a szívműködésre.
Egyenletes szinten tartja a vércukorszintet, így cukorbetegek számára a barna rizs előnyösebb választás lehet a fehér rizzsel szemben.

Elkészítés:
Az első lépés az öblítés. Ezután, ha időnk engedi nagyon jót tesz a barna rizsnek az áztatás, egy-két óra már elég is. A másik fontos előkezelő módszer a pirítás: ha egy kevés olajon átpirítjuk, mielőtt felöntenénk a vízzel, kap egy olyan extra, diós állagot, ami nagyot dob az élvezeti értékén. Végül kétszeres mennyiségű vízben hagyományos módon megpároljuk kb. 20-25 perc alatt.

Átlagos tápérték / 100 g:
Energia: 1480 kJ / 350 kcal
Zsír: 2,8 g
amelyből telített zsírsavak: 0,8 g
Szénhidrát: 74 g
amelyből cukor: 1,1 g
Fehérje: 7,5 g
Só: 0,02 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.