Red Swan basmati rizs 900 g

Red Swan basmati rizs 900 g

Nincs raktáron

A Red Swan basmati rizs hosszú, vékony szemű, aromás rizs fajta.  Magas rosttartalmú, lassan felszívódó szénhidrát, a legegészségesebb rizsfajta. .

Kosárba
EAN kód:8963041200254
Márka:Red Swan
Kiszerelés:900 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Red Swan basmati rizs 900 g Részletes leírás

Elkészítési folyamat: A rizst alaposan öblítse le langyos vízben. Tegye egy lábasba 1,5-szeres mennyiségű hideg vízzel. Forralja fel, majd vegye lejjebb a hőfokot, sózza meg, és főzze körülbelül 10 percig. A víznek fokozatosan el kell forrnia. Keverje meg a rizst, és hagyja a fazékban még körülbelül 5 percig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.