Casale Paradiso vargányagombás tészta 250 g

Casale Paradiso vargányagombás tészta 250 g

Nincs raktáron

A Casale Paradiso termékei gluténmentes tésztát, gombát, zöldségeket és gyógynövényeket tartalmaznak. Előkészítést nem igényelnek, 10 perc alatt elkészíthetőek. A főzéshez forrásban lévő víz, tengeri só és olívaolaj szükséges.

Kosárba
EAN kód:8018370009914
Márka:Casale Paradiso
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Casale Paradiso vargányagombás tészta 250 g Részletes leírás

A csomag tartalma 2-3 adag elkészítéséhez elegendő. Vegán, allergénmentes, gluténmentes, laktózmentes, sómentes, GMO mentes, tartósítószermentes, adalékmentes.

Elkészítés: Öntse a csomag tartalmát egy nagy tapadásmentes serpenyőbe és öntse fel a tésztát 600 ml forró vízzel (vagy zöldség alaplével). Adjon hozzá 4 evőkanál extra szűz olívaolajat, 1 teáskanál sót és kezdje főzni közepes lángon/fokozaton. Amikor a keverék buborékolni kezd, vegye alacsonyabb fokozatra a melegítést és hagyja párolódni, időről időre megkeverve. Főzze körülbelül 10 percig. Amikor a víz felszívódik, a tészta elkészült. Kóstolja meg! Ha nem találja elég puhának, úgy adjon hozzá még egy kis forró vizet, majd vegye le a tűzhelyről, keverje össze ízlés szerint reszelt parmezán sajttal és tálalja.

Összetevők: Gluténmentes tészta (kukorica és rizs liszt) 94%, porcini gomba (ízletes vargánya) 5%, metélőhagyma, petrezselyem.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.