Eden premium easy pasta zöldborsó tészta orsó 200 g

Eden premium easy pasta zöldborsó tészta orsó 200 g

Raktáron

Zöldborsóból készült gluténmentes száraztészta. Ha unod már a kukoricát, a hajdinát akkor itt az ideje, hogy valami mást próbálj ki!  Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült. .

959 Ft
egységár: 4,8 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999563458494
Márka:Eden
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eden premium easy pasta zöldborsó tészta orsó 200 g Részletes leírás

A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat, cinket, folátot és magnéziumot biztosíthatnak.

Tésztáinkra egytől-egyig igaz, hogy glutén-, tej-, tojás-, szója-,  burgonyamentesek. Állati eredetű összetevőket nem tartalmaznak így vegánok és vegetáriánus életmódot folytatók számára is fogyaszthatóak. Rendkívül gyorsan és egyszerűen elkészíthetők és az alapanyagoknak köszönhetően tápanyagokat juttathatunk általuk a szervezetünkbe. 

Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia1300 kJ / 309 kcal
Zsír1,4 g
-amelyből telített zsírsavak0,3 g
Szénhidrát47 g
-amelyből cukrok18 g
Rost20 g
Fehérje17 g
0,04 g

Összetevők: zöldborsóliszt (95 %), ivóvíz, útifű maghéj liszt

Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült. Nyomokban mustárt és szezámmagot tartalmazhat.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.