Felicia Bio Tészta Rizs Fusilli Gluténmentes

Felicia Bio Tészta Rizs Fusilli Gluténmentes

Nincs raktáron

Kiegyensúlyozott, enyhe ízű tészta Kiváló minőségű, prémium kategóriájú száraztészta bio alapanyagokból A termék tulajdonságai 100 % bio Megfelel az EVG 834/2007-es szabványnak EU bio-logo Gluténmentes Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot A Felicia Bio tésztacsalád az Olasz Molino Andriani család specialitása.

Kosárba
EAN kód:8032804436176
Márka:Felicia
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Felicia Bio Tészta Rizs Fusilli Gluténmentes Részletes leírás

Kiegyensúlyozott, enyhe ízű tészta

Kiváló minőségű, prémium kategóriájú száraztészta bio alapanyagokból

A termék tulajdonságai
100 % bio
Megfelel az EVG 834/2007-es szabványnak
EU bio-logo
Gluténmentes
Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot

A Felicia Bio tésztacsalád az Olasz Molino Andriani család specialitása. Gluténmentes termékeiket szakértelemmel és szenvedéllyel készítik, kiváló minőségű alapanyagaikat nagy gondossággal válogatják és kíméletesen dolgozzák fel. Ennek köszönhető ez a különleges, 100%-ban bio, gluténmentes szortiment.

A kukoricaliszt gluténmentes,- így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Kiemelendő foszfatidil-szerin tartalma. Ez a vegyület az agyi információátadás egyik legfontosabb molekulája. A stresszhatások, az idegesség és a depresszió kivédésében is jelentős szerepet bírhat.

OGYÉI notifikációs szám: K/202/2015.
Javasolt felhasználás, adagolás

Egy adag = ízlés szerint

Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.

Felicia Bio Tészta Rizs Fusilli Gluténmentes Tudnivalók

Egységenként (100 g) Adagonként (ízlés szerint) NRV1 % / ízlés szerint Energiatartalom 1534 kJ (366 kcal) 362 kJ (86 kcal) Tápanyag Zsír 1,6 g - ebből telített zsírsav 0,3 g Szénhidrát 80 g - ebből cukor 0,5 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.