Forpro tészta spaghetti csökkentett szénhidrát, extra magas fehérje tartalommal 250 g

Forpro tészta spaghetti csökkentett szénhidrát, extra magas fehérje tartalommal 250 g

Raktáron

' High Protein Pasta  Spagetti ÚJ GENERÁCIÓ A DIÉTÁHOZ! 50% - kal csökkentett szénhidrát tartalmú tészta! Extra magas, 30 g protein 100 g termékben! ! ! Fopro® CarbControl a hagyományos tészta kalóriaszegény alternatívája.

1 369 Ft
egységár: 5,48 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999104000328
Márka:Forpro
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Forpro tészta spaghetti csökkentett szénhidrát, extra magas fehérje tartalommal 250 g Részletes leírás

"

High Protein Pasta 
Spagetti


ÚJ GENERÁCIÓ A DIÉTÁHOZ!

50% - kal csökkentett szénhidrát tartalmú tészta! Extra magas, 30 g protein 100 g termékben!!!

Fopro® CarbControl a hagyományos tészta kalóriaszegény alternatívája. Csökkentett szénhidrát és extra magas protein tartalmú száraztészta, cukorbetegek és fogyni vágyók számára is.



A ForPro High Protein Pasta egy olyan diétás tészta, amely hasonló kellemes ízt biztosít, mint a hagyományos olasz tészták, annak ellenére, hogy 22% rostot tartalmaz.

Különböző tésztafajtákban kapható, rengeteg féle ételt készíthetünk belőlük, meglephetjük családunkat és barátainkat összejöveteleken vagy bulikon.

A Forpro-Carb Control az iparág egyik legdinamikusabban fejlődő vállalataként figyelemre méltó eredményt ért el a kiváló esszencia kialakításában, mely az eredetivel hasonló ízt biztosít csökkentett kalória, zsír, cukor valamint szénhidrát tartalom mellett, prémium minőségű alapanyagokat tartalmazva.

A ForPro High Protein Pasta késlelteti a szénhidrát felszívódását,  hozzájárul a súlycsökkentéshez és a koleszterinszint szabályozásához. Növeli a jólakottság érzését a hasában, emelett 50% -kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos tészta. Extra magas protein és rosttartalma miatt a legjobb kiegészítője a sportolói étrendnek, illetve diétához tökéletesen alkalmas. Stabilizálja a bél funkciókat és csökkenti a székrekedés problémáit.

A sportos életmód támogatása érdekében a lassú szénhidrát-felszívódásnak köszönhetően hosszabb távon biztosít energiát. Fogyasztása az egész nap folyamán ideális.

Próbálja ki az új recept itt!

Minden diétába könnyen beilleszthető, azok, akik szeretik a tésztaételeket, de egészségügyi állapotuk okán tartózkodniuk kell tőle a Forpro-Carb Control termékekkel esélyt kapnak arra, hogy ne kelljen teljes mértékben mellőzniük a kedvelt ételeket.

Ajánljuk a tésztát hússal, káposztával, krumplisan elkészítve vagy a közkedvet túrós, tejfölös tésztaként tálalva.

Összetevők: búzaliszt (diabetikus lisztkeverék), zabrost, vitális glutén, ivóvíz.

Allergének: glutént tartalmaz!




Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után levegőtől elzárva, tiszta vízben, maximum két napig tárolható.


Felhasználás: A tésztét körülbelül tízszeres mennyiségű forró, vízbe tesszük és óvatosan keverve 8-11 perc alatt puhára fözzük. 

Tömeg:250 g



Minőségét megőrzi:a csomagoláson, fehér mezőben feltüntetve (nap.hónap.év).


Tápérték:






100 g
RI%*



Energia érték

1402 kJ (333 kcal)

16,6%





Zsír
ebből telített zsírsav

2,45 g
0,47 g

3,5%
2,3%



Szénhidrát
ebből cukor

36,7 g
2,29 g
14,1%
2,5%


Rost

21,7 g
-


Fehérje
30,20 g
60,4%




0,14 g
2,3%



"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.