Tao Tao Szarvacska rizstészta gluténmentes 200 g

Tao Tao Szarvacska rizstészta gluténmentes 200 g

Nincs raktáron

Elkészítési javaslat: Forralja fel a vizet. (1 liter/ 100g tészta. ) Sózza és a tésztát 6-8 percig forralja. Néha keverje meg, majd szűrje le, ha elkészült. A Tao Tao szarvacska rizstészta kiválóan használható ázsiai ételek készítéséhez, de ajánljuk népszerű hagyományos ételekhez, salátákhoz és levesekhez is.

Kosárba
EAN kód:5901882013957
Márka:Tao Tao
Kiszerelés:200 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Tao Tao Szarvacska rizstészta gluténmentes 200 g Részletes leírás

Elkészítési javaslat: Forralja fel a vizet. (1 liter/ 100g tészta.) Sózza és a tésztát 6-8 percig forralja. Néha keverje meg, majd szűrje le, ha elkészült.
A Tao Tao szarvacska rizstészta kiválóan használható ázsiai ételek készítéséhez, de ajánljuk népszerű hagyományos ételekhez, salátákhoz és levesekhez is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.