Ritex hydro síkosító 50 ml

Ritex hydro síkosító 50 ml

Nincs raktáron

A Ritex HYDRO Gel egy gyógyászati ​​termék, amely javítja a hüvelyi nedvességhiányt a közösülés során. Az intim területen megnövekedett síkosság védi az érzékeny bőrt, valamint kellemes masszázst tesz lehetővé.

Kosárba
EAN kód:4001669093521
Márka:Ritex
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ritex hydro síkosító 50 ml Részletes leírás

HYDRO – extra érzékeny
Vízbázisú hidratáló síkosító gél érzékeny bőrre
Óvszerrel való használatra alkalmas
Parfüm- és színezékmentes
Tartósítószer mentes
Tejsav tartalommal, mely nagyon jót tesz a hüvelyflórának
Kiszerelés: 50 ml

A síkosítók enyhíthetik a vaginális szárazságot és kellemetlen érzést. Vaginális, anális és orális szexhez is alkalmazható. Nem fogamzásgátló szer, nem tartalmaz spermicid anyagot. Lassíthatja az ondósejteket. A termék ne kerüljön szembe, sérült bőrre vagy sebekbe. Amennyiben irritációt tapasztal, hagyja abba a síkosító használatát. Ha az irritáció továbbra is fennáll, vagy ha folyamatosan további síkosító használata szükséges, forduljon orvoshoz. Amennyiben Ön, vagy a partnere terhes vagy szoptat, kérjen orvosi tanácsot. Ha állandó vaginális szárazságot tapasztal, forduljon orvoshoz. Gyermekektől elzárva tartandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.