Ritex ideal óvszer 10 db

Ritex ideal óvszer 10 db

Nincs raktáron

A Ritex IDEAL óvszereket 50%-kal több síkosítóval látják el, mint általában a Ritex óvszereket. Ezáltal a szex intenzívebbé válik. Ráadásul a Ritex IDEAL óvszer nagyon vékony, kellemes tapintású.  .

Kosárba
EAN kód:4001669415255
Márka:Ritex
Kiszerelés:10 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ritex ideal óvszer 10 db Részletes leírás

Puha rózsaszín óvszer 50%-kal több síkosítóval
Extra nedves és gyengéd
Különösen a nőket célozza meg

Kérjük, olvassa el figyelmesen a csomagolás belsejébe nyomtatott útmutatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánja használni. Minden óvszer csak egyszer használható! Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.