Dr.Müller Tea Tree Oil Teafa óvszer 3 db

Dr.Müller Tea Tree Oil Teafa óvszer 3 db

Nincs raktáron

A gombás, bakteriális és vírusos kórokozókkal való„pingpongozás” elkerülésére kiválóan alkalmas a teafaolajos óvszer.  .

Kosárba
EAN kód:8594009625354
Márka:Tea Tree Oil
Kiszerelés:3 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Müller Tea Tree Oil Teafa óvszer 3 db Részletes leírás

Sok sok millió hölgy képtelen kigyógyulni a gombás, bakteriális és vírusos fertozésekbol, mivel a szintén fertozött, de tünetmentes partnere újra meg újra megfertozi a nemi kapcsolaton keresztül.

A jellegzetes baktérium, vírus és gombaölő hatásáról híres teafaolaj több mint 80 szerves alkotóeleme ennél a kevert fertőzésnél kitűnően bebizonyítja áldásos hatását, annál is inkább mivel a teafaolaj a nyálkahártyát egyáltalán nem ingerli.

A teafaolajos óvszer használata gumiallergia esetén is megoldást jelent. Ezzel több millió ember nemi élete válhat panaszmentessé.

Candida, vagy más problémáira figyelmébe ajánljuk a tömény teafaolajnál említett recept gyujteményünket is.

Névleges átmérő: 52 mm (normál méret)

Kérjük, olvassa el figyelmesen a csomagolás belsejébe nyomtatott útmutatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánja használni. Minden óvszer csak egyszer használható! Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben.

 

Dr.Müller Tea Tree Oil Teafa óvszer 3 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 05. 24.

  Nem alergizál

Anonim Felhasználó2019. 05. 24.

  Nem alergizál

Anonim Felhasználó2017. 11. 22.

  Évek óta használjuk, azóta megszűnt az állandó folyás, gyulladás. Akinek hasonló problémája van jó szívvel ajánlom próbálja ki!

Anonim Felhasználó2017. 06. 07.

  A legnagyobb hiányossága, hogy borzalmasan lassú a szállítás.

Anonim Felhasználó2016. 11. 26.

  Megszűnt óvszerallergia tünetek, mióta ezt használjuk.

Kompi2016. 09. 27.

  Ajánlom, mert latex érzékenységre kiváló terméknek bizonyult. Valószínűnek tartom, hogy más Teafa terméket is kipróbálnék.

Anonim Felhasználó2016. 08. 12.

  Mintha ott sem lenne és még is véd, ja és még ápol is.

Anonim Felhasználó2016. 07. 28.

  Zero irritáció

Még több mutatása