Naturland Levendula illóolaj

Naturland Levendula illóolaj

Raktáron

Frissítő aromafürdő: egy kád vízhez 4 csepp, evőkanálnyi tejben vagy mézben elkevert illóolajat adunk. Javasolt fürdési időtartam: 10-15 perc. .

1 830 Ft
egységár: 182,98 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998794304839
Márka:Naturland
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Levendula illóolaj Részletes leírás

Frissítő aromafürdő: egy kád vízhez 4 csepp, evőkanálnyi tejben vagy mézben elkevert illóolajat adunk. Javasolt fürdési időtartam: 10-15 perc.

Naturland Levendula illóolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:db/karton
Összetevők:Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, Limonene
Tudnivalók: 
Különleges tulajdonságok: 
Figyelmeztetés: 

Naturland Levendula illóolaj Kulcsszó

naturland, levendula, levendula illóolaj, aromaolaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 05. 25.

  Szeretem az illatát.

Farkas Bea2015. 01. 15.

  Az illóolaj nálunk nélkülözhetetlen, mivel a családom nem szereti az általános tisztítószerünk szagát, ezért a felmosóvízbe mindig csepegtetek belőle 10 cseppet, illetve a porszívó zsákjára is, és friss illat marad a takarítás után a nap végéig. Fűtési szezonban a radiátorra is cseppentek belőle, hadd illatozzon. A levendulából a gyerekek és a saját párnánkra is kerül egy-két csepp, elalvás előtt. Bőséges mandulaolajba cseppentve egy cseppet pedig a nehéz nap végén kiváló masszázsolaj.